Skip to Store Area:

Футболни екипи, спортна екипировка GIVOVA
спортна екипировка
TUTA GIOVETUTA GIOVE

цветове на разположение
Кликнете върху изображението, за да уголемите

  • TUTA GIOVE
  • TUTA GIOVE
  • TUTA GIOVE

TUTA GIOVE

код: tt004
оборудване за обучение - Givova
61,00 лв.

Цена с ДДС

оборудване за обучение TUTA GIOVE
материал: 85% Polyester/Poliestere 15% Cotton/Cotone Half zip on the shirt/ Maglia con mezza zip Embroidered Logo/Loghi Ricamati Mesh insert on pants/Inserti in rete nel pantalone Pants until the knee/Pantalone fi no al ginocchio Side Pocket on pants with zip closing/ Tasche laterali con chiusura lampo nei pantaloni
Размери:


* Задължителни полета

61,00 лв.
Добавят продукти в кошницата Добави в количката
+359 082 820 242 | 09:00-17:30

Доставката на спортното оборудване се извършва в рамките на 18 календарни дни, считани от деня на поръчката.

Попитайте за продукта

SportCorner е вносител и доставчик на спортна екипировка за клубове и спортни асоциации в България, и представител на италианската марка GIVOVA за България. Италианската марка е създадена в началото на 2009 г. от идеите на Джовани Acanfora, и има над двадесет години опит в тази област. След отличните резултати, постигнати чрез последните направени търговски марки, Джовани решава да започне този проект със същата отдаденост, и с желание за утвърждаването и постигането на по-високи цели и престиж на марката.
"GIVOVA проект" има за цел да засили позицията на марката до най-високите нива в този сектор, като същевременно се подобряват качеството на използваните материали и изпълнението на всеки отделен продукт. Създаването на всички тях с качествени материали, и с помоща на усъвършенствана технология, осигуряваща максимална свобода на движение, комфорт и постоянна температура на тялото през всички фази на спорта.
Спортното оборудване GIVOVA е с най-високо качество, и с традиция в производството на спортна екипировка в Италия.

AddBg.com : Уеб Директория